I dag er fredag, den 14 december 2018
Forsiden


Sydhavn

P. Knudsens Gade 29
2450 København SV
33 79 79 08
50 43 45 66


Åbningstider:
Man. - Fre. 15.00 - 21.00
Lør. - Søn. 14.00 - 21.00

Udbringningstider:
Alle dage 17.00 - 21.00


 

Vi modtager følgende kort:
Dankort eDankort JCB Mastercard Visa Visa Elektron

 

Betingelser & Vilkår

Aftaleindgåelse:
Vi anbefaler, at du læser handelsbetingelserne igennem inden du handler, så du er bekendt med dine forpligtelser og rettigheder.
Du vil altid have mulighed for at anvende "tilbage"-knappen og rette eventuelle tastefejl, inden du godkender dit køb.
Vi gør opmærksom på, at købsaftalen først er bindende, når du har modtaget ordrebekræftelsen.
Afgivelse af ordre:
Ved afslutning af en bestilling får du automatisk en ordrebekræftelse, hvoraf det fremgår hvilke produkter, du har bestilt. Vi gør opmærksom på, at købsaftalen først er bindende, når du har modtaget ordrebekræftelsen. Når du har udfyldt en bestilling, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvori der angives hvilke produkt/er, du har købt og vi anbefaler, at du gemmer din ordrebekræftelse.
Det er kun et elektronisk svar fra vores system som bekræfter din indtastning.
Som konsekvens heraf har vi mulighed for at annullere din ordre såfremt fejlen skyldes: tastefejl, tekniske problemer, leveringssvigt, udsolgte situationer og lignende.
Hvis du ikke modtager en e-mail, kan dette skyldes at din e-mail ikke har været gengivet korrekt, i så fald kan du kontakte vores kundeservice for at få bekræftet at vi har modtaget din bestilling.
Vi har desværre ikke mulighed for at gensende bestillingsbekræftelse via e-mail.
Alle priser er inkl. moms og gebyr, priserne er dagspriser.
Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Vi forbeholder os ret til uden varsel at ændre priser pga. trykfejl og evt. prisforskelle.
Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til ePay og dermed i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra forretning.

Det muligt at betale online med følgende betalingsmidler:
  • Dankort
  • eDankort
  • JCB
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Elektron
Forbehold for ændringer:
sydhavn.densortegryde.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, priser og produkter, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.
Misbrug:
Misbrug af sydhavn.densortegryde.dk medføre til politianmeldelse.
IP adresser bliver logget som hjælp til en evt. efterforskning.
Oplysningerne:
Oplysningerne du giver Den Sorte Gryde - Sydhavn (navn, adresse, fastnet telefon, mobiltelefon, e-mail) vil kun blive brugt til at give dig en bedre service og vil naturligvis ikke blive videregivet til andre.
IP og Cookies:
Når du besøger sydhavn.densortegryde.dk, logger vi din IP nr. hos os og nogle tilfælder gemme vi en lille fil 'cookie' i din computer for at forbedre service. De oplysninger hverken vidergives eller sælges.
Dit ansvar:
Det er dit ansvar at oplysningerne er korrekt både ved udbringning og afhentning.
Leveringstid ved udbringning og afhentning:
Vi forbeholder os til enhver tid ret til at ændre og opdatere leveringstid ved Hent-selv eller udbringning pga. særlig travlhed eller vejret.
Reklamationsret:
Ved køb af fødevarer er der ingen reklamationsret.
Fortrydelsesret:
Der er ingen fortrydelsesret ved køb af madvarer.